Jongeren theater dag 2015

By Rozemarijn • Amateurkunst, Regie • 1 Oct 2015

banner jtd

Geef je op voor de JongerenTheaterDag in Friesland!

Op zaterdag 21 november organiseert Keunstwurk in samenwerking met Stichting Amateurtoaniel Fryslân de JongerenTheaterDag in Bakkeveen. Jongeren van 12 tot 18 jaar ontmoeten en inspireren elkaar en werken samen met theaterdocenten aan een korte theaterpresentatie. De dag begint om 10.00 uur met een warming up en eindigt in de avond met de presentaties: een mooi moment voor je ouders om te komen kijken.

Kom met je vereniging, vrienden of schoolgroep naar Bakkeveen voor een gezellige dag vol theater. Je wordt ingedeeld bij een goede theaterdocent die de hele dag met je werkt en in de avond laat je met je groep een korte presentatie zien. Ook voor de begeleiders van jongerengroepen is er een workshop.

Het beloofd een gezellige dag te worden met veel ontmoeting, lekker werken en elkaar inspireren. Kortom een onmisbare dag waar je traint, optreedt en kijkt.

Lesdocenten zijn o.a.: Eelco Venema (Berne Iepenloft Spul), Rozemarijn Strubbe (Hûns / Leons), Tonnie Dinjens (Regisseur Spangas), Grytha Visser (Jongeren Diever), Raymond Muller (Tryater), Theo Smedes (De Emigranten) Luuk Eisema (adviseur Keunstwurk). Ze zijn allemaal even goed!

Het  programma:
10.00 uur Inschrijving, kennismaken, warming up
10.30 uur Groepen werken met docenten
13.30 uur Lunch
14.00 uur Groepen werken met docenten
17.00 uur Kijken met groepen op locatie van de presentatie 17.00 – 19.00 uur Vertegenwoordigers van JeugdTheaterScholen
17.30 uur Avondeten
18.30 uur Docenten vertellen aan iedereen hoe ze hebben gewerkt. Inloop Publiek
19.00 uur Presentaties
20.00 uur Afsluiting

Meedoen aan het programma, inclusief lunch, avondeten en lessen kost € 20,- per persoon. (contant te voldoen aan het begin van de dag).

Plaats: Nieuw Allardsoog, Jarig v/d Wielenwei 6, 9243 SH BAKKEVEEN

Opgeven: via dit formulier
Informatie: Aafje Stolte / theater@keunstwurk.nl /058-2343449

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.