Redacteur Theater MNSKP

By Rozemarijn • Publicaties • 10 Oct 2014

mnskp banner

Een nieuwe schrijfuitdaging! Sinds oktober 2014 ben ik redacteur Theater bij MNSKP. Het online platform dat je op de hoogte houdt over wat er speelt in Leeuwarden! 

Ons doel

MNSKP wil verbinden door leuke, gekke, mooie, stomme, grappige en inspirerende dingen met je te delen die te maken hebben met Leeuwarden en omstreken. We interviewen lokale ondernemers en artiesten, vertellen je over het kleine leed van alledag, delen onze gedachten met je, van interieurdesign tot fotografie tot kunst en houden je op de hoogte van alle dingen die je kan zien en beleven.
Gewoon, zodat je weet wat er speelt.

Hoe we werken

Achter MNSKP zit een tof en enthousiast team van schrijvers en tekenaars; een mengelmoes van amateurs en professionals. Wat ons linkt: we zijn allen ras-perfectionisten, cultuurliefhebbers, jong en ambitieus. Samen vullen we deze website met ieder een eigen rubriek en dat doen we op vrijwillige basis. We streven zoveel mogelijk naar een kwalitatief medium met boeiende blogs, verrassende interviews en leuke items, met af en toe een knipoog en vast ook wel eens een schoonheidsfoutje. We mogen dan wel perfectionistisch zijn, maar geen mens is perfect.

Redacteur Theater

Als redacteur voor MNSKP deel ik graag mijn passie voor theater met recensies van interessante voorstellingen, interviews met makers en uitdagende achtergrondartikelen.


MNSKP is een initiatief van Elke Verwoerd // EL-VIE Projects.

Tags: , , ,

Comments are closed.