Pers: voordekunst.frl

By Rozemarijn • Amateurkunst, Kunst- en cultuureducatie, Kunstprojecten, Pers • 20 Mar 2015

Introductie voordekunst
Roy Cremers van voordekunst hield eerst een algemeen verhaal over voordekunst, want niet al het publiek was al bekend met de website. Hij liet onder andere zien waar de projecten die zich aanmelden op getoetst worden. Belangrijk is dat het om een kunstproject gaat en dat het voorgestelde plan haalbaar is in de looptijd van de actie. Voordekunst voorziet iedere aanbieder van advies over een goede campagne.

Succesvolle voorbeeldprojecten
Zowel Aafke als Sjoerd bevestigen hoe belangrijk de voorbereidingstijd van een project is. Breng je netwerk goed in kaart en zoek ambassadeurs die je verhaal willen vertellen, zodat je een groter bereik krijgt.  Een crowdfundingsactie is veel werk, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Aafke heeft veel nieuwe connecties opgedaan. Daarnaast heeft het haar meer zelfvertrouwen gegeven: “Zoveel mensen die je steunen, geeft je het vertrouwen dat je zoiets weer kunt bereiken”.

Lees hier het artikel over voordekunst dat op 19-03-2015 in het Friesch Dagblad is verschenen.

Sinds januari 2015 ben ik het contactpersoon voor voordekunst.frl bij Keunstwurk. Wanneer u vragen heeft kunt u mij mailen via Rozemarijn.Strubbe@keunstwurk.nl

Tags: , , , ,

Comments are closed.